Första advent !

frsta-advent_23756397

Lite regn, nja ganska mycket och blåsigt idag men hoppas att det blir lite bättre och uppehåll när vi går springerpromenden, Saltkällan, Munkedal. Och vi hade tur, skriver detta idag måndagen den 30 nov. Världens regnoväder och blåst när jag åkte dit. Såg inte lovande ut, tänkte jag får väl vända om det inte blir bättre men när jag kom fram så var det uppehåll. Så det blev en promenad runt på Maltes stig. Ett  jättefint område som är nog kanonfint på sommaren.

Det kom lite snö under kvällen och natten, blev ett litet snöoväder kan man säga men inga mängder kom men låg kvar under dagen. Blev lite förvånad då det låg fortfarande kvar när jag vaknade på eftermiddagen, jag hade jobbat en enkelnatt, trodde det skulle vara borta för det var lite plusgrader ute och lite blåst. Så fort på kläder för en promenad men hundarna innan solen gick ner, för det blir fort mörkt nu på kvällarna.

image

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s