2:a Advent

advent2-2

Hela helgen har det varit busväder med hård blåst och regn, stormen Helga har varit på besök. Gjorde i och för sig inte så mycket, jag har jobbat mitt nattpass i helgen  och har sovit så jag har inte märkt så mycket. Men att hundarna ska ut och göra sina behov så det är tur att man har en stor trädgård då kan gå i. Trist och tråkigt tycker de nog säkert och inga roliga grej till aktivitet har inte matte gjort heller. Men idag så var det äntligen uppehåll så man kunde gå  ut och lufta sig.det blev en skön promenad i det soliga vädret. En liten skogstur blev det och givetvis så hittade Elsa något gott att äta och Wilma blev och nyfiken på vad hon hitta så hon gick dit oxå och ville inte lyssna på mig att komma så jag fick gå och se va det var. Ett skelett av ett råddjur som var helt rent, bara revbensbågen och ryggrad, inte något kvar på att äta men gnaga på kanske. Vet inte om de fick i sig något. De har ju stålmagar bägge två men man vet aldrig.


De fick leta efter lite godis och jag körde lite rallylydnadsmoment under promenadens gång så lite träning blev det. Vi lagt träningen på is ett tag för tävlingsåret är slut och jag är ganska nöjd ändå med tanke på att båda har fått rallylydnasdiplom i nybörjare. Wilma startade för första gången i år och det gick med raketfart igenom klassen och Elsa började med 2014 och har haft längre tid på sig. Man får ta det lite lugnt med gammeltanten 🙂

 

Hej hopp 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s