Lat dag….

Tur att man har snälla hundar som har en Av-knapp, som ligger och sover, och inte pockar på att man ska göra något Nuuu. På-knappen sätts på när man säger att man ska gå ut och gå. Nu ligger båda och sover under bordet i varsin korg. Elsa snarkar och sover djupt, Wilma likaså.


Wilma har blivit lite skendräktig och har börjat bädda febrilt överallt. I vår säng ser det ut som sjöslaget ibland och mitt i natten kan hon börja bädda som en galning så man hoppar högt och undrar vad hon häller på med.

Snön lyser fortfarande med sin frånvaro och det är inte roligt att gå ut. Hundarna blir så skitiga och det blir dusch av hund när man kommer in. Man drar sig för att gå ut, men dagliga promenaden ska de ha trots att det är dåligt väder, men är det riktigt dåligt väder med störtregn och halv storm då får det vara, då får de bara gå ut i trädgården och strosa om kring lite. Men man får ta sig i kragen och gå ut och gilla läget, ut ska vi men vi väntar lite…..

IMG_0877
På den tiden då det var snö…

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s