4:e advent.

th

Idag är det uppehåll, kors i taket !! Och hela 10 grader varmt är det. Aldrig har jag varit med om det tidigare vad jag minns. Gröna jular har det varit förr men med några minusgrader men aldrig så här varmt. Konstigt väder, vädret är ur led…..upp och ner !!

Wilma har bäddat, ja bokstavligen bäddat ner sig ner vår säng. Hon har stökat till det och så ligger hon mitt i med täckena omkring sig, skönt tycker hon. Och katten Moses ligger bredvid med benen i vädret. Elsa då, jo hon ligger och sover djupt och  snarkar i sin bädd 🙂 så promenaden får vänta en stund.

IMG_0886
8 dec 2014

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s