Blöt juldagspromenad !

Vädret visar sin dåliga sida idag igen , regn och åter regn. Inget annat än regn. Man drar sig för att gå ut men så plötsligt så ser man en blå flik och solen tittar fram. Såg faktiskt ganska lovande ut så jag tog på kläder och regntäcken på Elsa och Wilma. Det fick bli en snabb promenad på bara asfalt idag för slippa geggiga ben. Jag tänkte gå en halvtimme och sedan vända och gå tillbaka för att det skulle bli en timmes promenad.
Det började mörkna på och jag såg hur blåsvart det blev på himlen. Sen kom världens regnskur med hagel i och det blåste så haglen kändes som spikar mot ansiktet. Vi vände, jag var redan genomsur på byxorna och Wilma tyckte det var obehagligt med haglet och försökte värja sig. Det fullkomligt vräkte ner och blåste halvstorm men…så tittade solen fram igen.
Hej hopp 🙂

julboll

En reaktion på ”Blöt juldagspromenad !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s