Så kom den då äntligen…

…kylan och snön, inga mängder men så pass att det blev vitt på backen i alla fall.  Härligt, underbart. Inga mer smutsiga, blöta hundar. Idag har det varit ett perfekt väder för promenad. Lagom kallt, lite sol och så pass fruset att det inte var några problem att gå i skogen med hundarna. Så idag var vi ute i 1½ timme och bara njöt. Hundarna lösa och fick springa hur de ville, aldrig längre bort än att jag kan kalla in dom.

Lite bilder från promenaden idag. Senare på eftermiddagen åkte till bästa Annie. Det blev fika och mycket tjöt om allt möjligt. Lite miljöombyte för Elsa och Wilma och att få träffa hundarna Stina och Ebba igen. Det var ett tag sedan. Med sig hem fick de var sitt ben som de tuggar på just nu. Wilma vill helst ha ett vältuggat ben så jag bytte så Elsa fick ta Wilmas i stället  🙂

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s