Ännu är det vinter…

Även om den snön som kom så blev det bara lite, lite på gräsmattan, i skogen och på markerna är det nästan inget alls. Härligt och det får gärna vara lite fruset så man slipper skitiga hundar efter promenaderna.

imageVi har haft årsmöte vi vår BHK klubb och Elsa och Wilma har fått lite priser för sina tävlingar under 2015. Det är för Rallylydnad RLDN (tallrik) och pokalerna för en 2:a placering i KM Rallylydnad och KM lydnad Ikl2 och lkl3

Veckorna går och snart är vi inne i mars och nästa söndag den 28 feb. så är det sista gången på kursen. Vi har tränat varje dag, bla på ”klossen”, ingångar, position och backning som vi shejpat in. Det var svårt och tog lite tid men nu fattar hon att ska gå bakåt innan hon får godis och klickern är ju suverän till detta. Så nu går hon fler steg bakåt 🙂

En annan rolig grej som hon kan är att sitta still med en godisbit på nosen. Nästa mål blir att det blir 2 st godisar på nosen 🙂

Den här veckan som kommer är jag ledig i 4 nätter och i morgon måndag ska vi träna i ridhuset i Jonslund och det blir första gången bland skyltar sedan senaste tävlingen den 21 nov där Wilma var 1 poäng i från godkänt. Det kändes väldigt surt då 17 poängs avdrag var MEST NOS och 1 poäng sned, 3 poäng BRIS(tjuvstart) och 10 poäng FELÖV. Momenten kan hon men vi måste jobba på att få ett bättre fritt följ, att hon fokuserar bättre på att vad som skall hända, tittar på mig så att hon inte kör ner näsan i backen.
Vi har tänkt att tävla i Färgelanda den 16 april och det blir startskottet för tävlingssäsongen.

image

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s