Lite träning bland skyltar

I måndags åkte jag och hundarna till Jonslund, Humlegårdens kennel/stuteri som har ett fint ridhus, som vi tränade rallylydnad i. Vi var ett gäng i från klubben som hade hyrt det i 2 timmar mellan kl 12-14.  Det blev bara 1 timmes träning för mig för jag hade jobbat en enkelnatt så jag fick gå upp lite tidigare, det blev bara lite kaffe och en smörgås och iväg sedan. Och givetvis så gick  klockan för fort som vanligt så det var nästan med andan i halsen man kom dit.
Jag skulle försöka att få henne att titta på mig eller fokusera på att något ska hända, bli mer uppmärksam så hon inte börjar att nosa i transporten mellan momenten(skyltarna) så jag tog upp en leksak så fort hon börja nosa och börja kampa med henne. Det blev bättre så jag kommer att göra så hädanefter. Kanske bryta helt i banan och börja leka med henne i stället. Vi har bokat ridhuset 2 tim nästa måndag igen.

 

Igår blev det en promenad till skogen tyvärr ingen sol som SMHI hade lovat, det låg som gråmulet lock över Malma men det var skönt en då i skogen, tyst och lugnt. Elsa och Wilma fick sitta stilla en stund och bara vara. Gick en bit bort och så tillbaka igen, duktiga hundar som satt still 🙂
På eftermiddagen blev det lite träning som fritt följ, lite rally/lydnadsmoment ute på gräsmattan med Wilma och Elsa fick också träna lite. Man får lite dåligt samvete att man inte ger henne samma uppmärksamhet som Wilma men hon tänker nog inte så mycket på det som jag gör  🙂

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s