Rallylydnad Färgelanda

Tävlingssäsongen har startat och den 16 april åkte vi till Färgelanda. Vi har flera från klubben som var och tävlade i Rallylydnad, både i nybörjare och upp till avancerat. Lite disigt och regnet hängde i luften men uppehåll. Vi gick ut som nr 3, inte min favorit att starta så tidigt men det är kanske bättre, då blir det inte så mycket dofter i banan. Wilma vill ju gärna doppa näsan i backen men denna gången gick det mycket bättre inte många avdrag för nos. En lång väntan blev det innan man fick reda på om man klarat sig eller inte. Och till slut vid prisutdelningen så…..yes yes, vi kom över det magiska 70 p för godkänt och hela 80 p skrapade vi ihop i rundan, mitt lilla troll och jag. Jätteroligt, nu laddar vi för Angered den 28 maj och håller tummarna för bra runda denna gången också. Och dessutom så kommer vi att träffa Wilmas kullsystrar Ester där som också ska tävla i samma klass som vi. Bara nu vädret inte ballar ut totalt så hoppas jag att det blir en trevlig kväll 😀

Hej hopp 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s