Det går framåt…

Idag har det gått en vecka sedan Elsa opererades och det går framåt. Men man går ändå med gnagande oro i magen att det ska gå käpprakt åt skogen. Det enda som kan ställa till det just nu är att hon äter antibiotika och magen reagerar på det, så med Pro Kolin och skonkost så hoppas jag  att det lugnar ner sig. Men med bra aptit, tar emot godis och framför allt, att hon sitter framför husse och tigger när han äter smörgås ute på altanen idag det är gott tecken och då kan man se att det går åt rätt håll. Vi har suttit på altanen en stund och jag hämtade korgen åt Elsa så hon kunde ligga i den istället för på det kalla plattorna. Och till råga på allt så tror jag Elsa har blivit skendräktighet, väldigt pipig, gnällig och orolig. Går bäddar överallt, på mattor och ute i buskar. Och i natt så började hon bädda i sängen, berättade husse, som for upp och undrade vad som hände och Wilma blev sur och började skälla på Elsa men efter det så blev hon tyst, det var som att Wilma sa till henne;  att nu får du skärpa dig !!!!

Härligt väder ute men man får njuta av det i helgen i stället då man är ledig. Har jobbat i natt och har en natt kvar.

Hej hopp 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s