Ett steg tillbaka !

Härligt med sommarväder, varmt så det räcker till men kan redan börja undra… blir det bakslag eller är det den sommaren vi får, vi har varit med om det några gånger men det är bara att vänta och se.
I lördagskväll fick jag åka in med Elsa pga hon börjat blöda, typ som ett löp men mycket mer. Det kommer riktiga slamsor, droppade jättemycket ibland, började på förmiddagen men blev mer och mer under dagen. Fick duscha av henne flera gånger, hon alldeles blodig i bak. Jag hade haft kontakt djurkliniken under dagen men framåt kvällen tyckte jag att det var ohållbart, hon skulle bloda ner överallt, man visste inte hur mycket hon skulle blöda, om hon skulle bli jättedålig, så jag ringde och sa att det går inte längre, jag var jätteorolig, hade som stor klump i magen.  Veterinären tyckte att vi skulle komma in. När vi kom så blev hon inlagd direkt . Stackars Elsagumman, hon blev ju superstressad, hon skulle bara iväg, ut genom dörren…

Igår vid lunch ringde jag ner och frågade hur det var med henne. Hon var pigg och hade ätit. Hon hade lugnat ner efter en stund igår och accepterat att hon skulle vara i buren. Det blödde lite fortfarande, en typ ljusröd flytning, hon har fått dropp, cyklokapron och antibiotika, och det har tagits prover. Hon får vara kvar till måndag och då ska det göras bl.a.  ultraljud på henne om de kan se något, om de kan hitta något varför hon blöder. Hennes sår ser jättefint ut och stygnen ska tas i morgon eller onsdag.

Hej hopp 😀 Vi håller tummarna ✊🏻✊🏻 att hon får komma hem idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s