Uppdatering…

Som jag skrev i går så blödde hon från vulva och man trodde att det var ett kärl som reproducerat sig och stod och blödde lite, så man ville följa blodvärdet tills idag så hon fick stanna kvar och de skulle höra av sig under förmiddagen.Veterinären ringde vid halv elva sa att Elsa är annars pigg och glad och äter men hon blöder fortfarande och hennes blodvärde har gått ner så de bestämde att öppna och bränna kärlet. De ringde sedan på eftermiddagen och talade om att allt hade gått bra och att Elsa var vaken och hade redan varit ute och bajsat.
Det var inget kärl utan livmodertappen var inflammerad som gjorde att hon blödde och det var lite sammanväxningar också som de nu har lossat på. De har spolat buken och bränt igen på de kärl på livmodertappen.
I och med att hennes livmoder var så kraftigt förändrad och inflammerad, mer än det man kunde se på ultraljudet och att hon hade gått med detta ett tag. Veterinären sa också att Elsa hade inte rett upp detta själv utan hade sakta blivit sämre……
Det är så himla tråkigt, jag blev jätteledsen… nu när såret var läkt och såg fint ut och att hon hade piggat på sig och börjat äta och var på väg tillbaka.

Nu får hon stanna några dagar så de ser hur hon mår och att hon återhämtar sig bra, för det är en stor påfrestning för henne att ha blivit sövd och opererad igen. Nu längtar jag bara att få krama om min gosiga Elsa Pälsa och få snusa  och borra ner näsan i hennes päls.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s