Lite svalare ute….

…och lite mer normala temperaturer. Skönt att kunna gå en långpromenad med Wilma utan att svettas halvt ihjäl. Idag blev det en tur på ca 6,5 km på grusväg med ett avslutande dopp i Nossan för Wilma. Jag såg att hon suktade på flera ställen där det fanns vattenhål men ville inte att hon skulle gå i där pga kanske smutsigt vatten så att hon skulle bli dålig i magen. Så när vi på tillbaka vägen kom till vårt lilla smultronställe, en liten del an Nossan fick Wilma äntligen gå i och svalka sig 😊

 

Veterinären ringde på förmiddagen och berättade lite om Elsa mådde, hon bra efter omständigheterna, pigg, varit ute och kissat och bajsat men aptiten inte är riktigt på topping det är ju kanske inte så konstigt, inte hemma och ingen matte inom synhåll. Hon får stanna ytterligare några dagar för att återhämta sig ordentligt, de hör av dig i morgon igen.

Hej hopp 😀

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s