Det går framåt

Elsa har verkligen piggat på sig och äter jättebra men är fortfarande lite lös i magen. Hon får Pro-kolin+ morgon och kväll men hittills har det inte blivit bättre men det tar väl sin lilla tid att få ordning på magen. Hon äter just nu Specific Digestive support, våtfoderpaté, (lättsmält för hundar med matsmältningsproblem) och det gillar hon verkligen. Hon får nog fortsätta med det att tag så hon får ordning på magen så jag får åka och köpa lite mer men tänkte testa torrfodret Specific Digestive support , det går nog säkert ner det också. Elsa har lite känslig mage och har svårt för foderbyten ibland och sedan efter detta spektaklet så tar det nog sin tid.
Var det verkar nu så kan hon hålla urinen hela natten, om hon inte skalvpar i sig en massa vatten innan läggdags. Det var bara i tisdags morse som det var lite blött i sängen(vilken tur att man hade underlägg) och hennes body var blöt nertill.  Men jag tror också att bodyn irriterar lite och för hon ligger och slickar en del, men nu på morgonen var det torrt 🙂
I morgon ska jag ta stygnen och då slipper hon bodyn.

Igår fick hon följa med mig och Wilma upp till klubben så hon fick lite annat att tänka på, lite andra lukter, många tidningar att läsa, men hon fick ligga i bilen medan jag och Wilma tränade. Med Wilma tränade lite moment från rallylydnaden och lite lydnadsmoment.
I kväll börjar börjar kursen i Nosework  i Floda och det ska bli jättespännade och se vad Wilma tycker om detta. 🙂

Hej hopp 🙂

img_0192

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s