Dags för nattjobb igen.

Nu har man varit ledig i några dagar och bara latat mig och tagit hand om Elsa så nu är det dags att jobba två nätter i helgen,så nu får husse ta hand om henne lite.
Elsa har piggat på sig betydligt men är fortfarande lite dålig i magen så nu har jag köpt torrfodret Specific Digestive support CIW till  henne så får vi se om det kan få ordning på hennes mage.
Stygnen tog jag på förmiddagen och det gick jättebra. Hon fick lägga sig på trimbordet och det var inga problem alls. Hade vi däremot åkt i Alingsås och dom hade gjort det där så hade säkert blivit protester från Elsa som blir super stressad så fort man åker till vewterinären. Men nu är det gjort och såret ser fint ut 🙂

Igår var det start i Nosework för Wilma i Floda. Jag hade Annie med mig och hennes två västgötar Stina och Ebba som oxå ska gå kursen.
Det började med att kursledaren la lite bitar av köttbullar i olika stora kartonger så fick hunden leta reda på det. Det är meningen att hunden ska leta reda på bitarna i sin egen takt utan hjälp/stöd av föraren, söka i varje kartong. Här var hon söknoga och inte rädd för kartonger som fastande på huvudet eller runt tassarna. Hon tyckte detta var jättekul och ville hela tiden gå in när de andra hundarna jobbade, hon satt och pep hela tiden. Men efter 4 ggr av  letande så smög tröttheten på och ögonlocken började falla och hon satt nästan och sov.
Sedan lades doften eukalyptus dit i en kartong tillsammans med en liten bit köttbulle och alla fick pröva det 2 ggr. Nästa gång blir det mer av doften i behållare en s.k smeller.
Och det var ett gäng trötta hundar som sov hela vägen hem.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s