Lite blodspår, Nose Work och rallylydnad

Det var att tag sedan man skrev på bloggen men nu så är det nog dags för en uppdatering.
Jag har semester, går in på 2:a veckan nu och vädret, gaah, vad ska man säga…det är bara att gilla läget, det blir till att pyssla inne istället.
Köpte ett paket med samtliga rallylydnadskyltar i A5 storlek med hållare för att kunna träna hemma i trädgården och det har jag gjort nu 3 ggr. Jättebra för Wilma för hon behöver lite mer banträning och Elsa får med hänga med på ett hörn också.
En nybörjarkurs-Eukalyptus Nose Work har jag och Wilma gått. Den var på 6 ggr,ett specialsök som passar Wilma perfekt, hon tycker detta är mycket roligt.

Vi har varit och tävlat i rallylydnad också och de 2 sista gångerna blev det inget godkänt resultat men vi har ett Godkännt 🙂 Den senaste tävlingen i Färgelanda gick inte alls bra då det började störtregna precis när vi gick in på banan och jag fick ett hjärnsläpp och visste inte hur jag hade det om det var långsamt tempo eller språngmarsch, så det blev massor av förarfel men Wilma gick bra ändå trots att det öste ner regn. Och det syns korten (från Färgelanda BHK facebooksida).
Nästa tävling blir i Tanum den 10 juli och sedan åker vi till Uddevalla den 30 juli då det är en dubbeltävling.

Och idag så gick vi ett blodspår som jag lade igår. Har nämligen köpt en app som heter Dog Track och är helt suverän men har inte riktigt fått kläm på den ännu, en skärmdump på spårkartan blev inte bra då det saknas detaljer som spårlängd och tid.Men hon fixade det galant och hittade klöven. Så detta gav mersmak då jag har gjort en egen spårläggarkäpp för tillfället utav ett plaströr och en bit disksvamp.

 

Elsa mår jättebra och är precis sig lik, matfixerad och mattjuv som hon är 🙂 Hänger med på promenader för det mesta om det inte är för varmt. Har hämtat sig bra efter operationen (livmoderinflammtion) och sårskadan på baktassen som hon fick oturligt nog bara några veckor efteråt.

image

Hej hopp 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s