Regn och åter regn….

Det börjar bli en tråkig följetong det här med regnet men det är som sagt bara att gilla läget, ingen sol och bad semester precis. Så det gäller det att passa på mellan regnskurarna att gå en promenad med Elsa och Wilma. Hotade moln i väster men vi hann hem innan det börjar regna. Tråkigt för alla som har semester inklusive mig då men men…

Elsa hänger med bra på promenaden men hon får gå lös och i sin egen takt, och sedan får det inte vara för varmt för då vill hon går inte alls gå med. Det märks allt att hon är till åren och det gråa kommer allt mer på henne och hon sover mycket och djupt. Men jag är glad att klarade av den komplicerade operationen och blev så pass pigg efteråt så nu njuter jag varje dag av henne och varje dag, vecka och månad är bonus för henne. ❤ ❤

Jag ska passa på att trimma öronen på dem båda också i eftermiddag, tassarna tar jag en annan dag.

Hej hopp 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s