Lite inplanerad träning

I onsdags eftermiddag blev det lite träning hos Annie. Vi har bildat en träningsgrupp och ska försöka att träna på olika ställen för att få lite variation på banor/miljöer och idag höll vi till i en paddock, superbra och som tur var hade det torkat upp efter allt regnade annars hade det varit ganska geggigt. Eftersom vi har kommit olika långt inom rallyn så fick det bli två banor, en nybörjare/forts och en avancerad/mästare. Det var ganska kosigt varmt ett tag men det gick bra ändå. Jag är nöjd med träningen och vi körde några gånger och sedan så bröt vi mitt i banan med lite boll lek för att det helt plötsligt skulle hända något oförberett. Vi blev ett gäng på sex  och efteråt så tog vi lite fika.

image

 

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s