RLDF !!

En heldag på Uddevalla BHK blev det med flera kompisar från klubben igår för att tävla i rallylydnad. Det var dubbeltävling i nybörjare och fortsättning.

Wilma tog sin titel där igår efter ett godkänt resultat i fortsättning dubbel igår den 30 juli. På A-banan fick vi bara ihop 61 poäng med 2 st felövningar à 10 p och 16 p på övriga småfel och minus 3 för helheten (föraren anpassar tempot efter hunden) Så där räckte det inte ända fram. Det kändes inte bra för hon var inte riktigt med mig, hon tittade och vädrade väldigt mycket men inte än enda nos på banan i alla fall.
Sen blev det ett par timmars väntan innan det var dags för bana B. Där gick det mycket bättre och en taggad Wilma och med domarens ord i mina öron så bjöd Wilma på ett bättre tempo och ett skall för att hon tyckte var så kul. Och denna gång fick vi 82 poäng. Yes Yes, äntligen så gick det vägen. Titel RLDF och nu så kan vi bara ta det lugnt framöver men vi ska fortsätta i samma klass några tävlingar till bara för att få lite mer tävlings och banträning, men vi ska börja träna på momenten i avancerad klass ganska snart tänkte jag för högerhandling kommer att bli svårt. Nästa tävling blir förmodligen Angered 5/9 och Mariestad den 10/9.

Hej hopp 🙂

En reaktion på ”RLDF !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s