Lite smått och gott !!

Sommaren försvann som i ett trollslag och det blev höst plötsligt, kallt regnigt och blåsigt men så kom sommaren tillbaka men det var en helt annan luft ute. Lite kyligare och nordligare vindar.

Här går livet sin gilla gång, jag har börjat jobba efter semestern och sambon likaså. Skönt att komma tillbaka i gamla rullor igen.
Vi tränar varje vecka i vår rallylydnadsgrupp hos någon och vi har riktigt roligt. Och idag så var vi hos Solveig och där hade de byggt en avancerad bana. Ojoj det var inte lätt; jag vill så mycket och det är så roligt och det är så svårt att gå höger sida; säger Wilma !!

Wilma in action  Wilma dirigeras sändande till kon
       Här tränas det högerhandling och sändande till kon

Nu när man kommit upp i avancerad klass så får man börjar att träna på högerhandling och jag inser nu att det är ett steg upp, det är inte så enkelt. Alla momenten körs även på höger sida så. Så någon start i avancerad ligger väldigt långt fram. Vi kommer att fortsätta att tävla i fortsättningsklassen ett antal starter till för att får både banträning och tävlingserfarenhet. Wilma ska löpa någon gång i oktober så jag tänkte köra fram tills dess. Nästa tävling blir i Mariestad, en dubbel forts och vi åker ett gäng från vår träningsgrupp.

Sen så har Wilma gått med tratt och fått sin bakdel rakad, all päls med behäng fick rakas bort då hon fick en lindring form av hotspot/våteksem. Det luftas mycket bättre och sedan skulle jag tvätta med koksaltlösning och torka torrt ordentligt och sedan smörja med en salva som heter Isaderm. Vi var hos veterinären för en vecka sedan och nu så är det mycket bättre. Hon ser lite rolig ut men det växer ut snart igen och sedan så är hon i den värsta fällningen så hon har knappt ingen päls kvar utmed nacken  och kroppen. Det blir dammsugning varje dag för det ligger som en matta på golvet.

Då var Wilmas titel registrerad på SSK/Hunddata. 🙂

2016-08-16 (1)


               -Det är Wilma som ligger i stolen-omslaget på Springerklubbens hemsida-

Elsa, gammeltanten blir snart 11 år, i sept och hon mår mycket bra är pigg och mycket hungrig. Så man får hålla smörgåsar och kattmat högt för det är stor risk att det försvinner. Skämt åsido, hon är jättepigg och jag är så glad att hon verkligen repade sig efter pärsen med två operationer.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s