Det blåser nordan….

Det blev en tidig morgon idag, uppe med tuppen redan kl 06:20, för vi skulle till Mariestad för doftprov i eukalyptys. Annie skulle köra så hon kom kl halv 8. Blåsigt och kallt var det och det kändes som flera minusgrader i vinden, hua.

Lite pirrigt var det ju men inte så farligt. Bara lita på hunden och inte ha för bråttom så kommer det gå bra intalade jag mig själv.
Det var genomgång kl 9:00 och första start var kl 9:30. Vi hade startnummer 8, Annie efter mig som nr 9. Hunden har 3 min på sig att hitta doften. Wilma sökte igenom nästan alla, buffade på några men vi gick runt så hon fick gå igenom dom flesta men sedan så blev en låda väldigt intressant och hon markerade…och det var rätt: Yes yes !!! Fick beröm av domaren efteråt att hon hade koll och markerade redan tidigt var doften fanns men jag ville vara säker att det var rätt. Hon arbetade mycket bra, självständigt och målmedvetet. Mattes duktiga tjej 🙂

…åh fy, huua vad kallt det blåser ute ! Jag trodde jag skulle frysa ihjäl när vi gick promenaden när vi kom hem. Hade tagit på mig alldeles för lite trots en  varm jacka med huva och handskar. Skulle haft en tröja under men jag trodde  att jag skulle bli varm under promenaden men inte, vinden var så kall , jag frös ända in i märgen. Är fortfarande frusen, går här och huttrar. Kommer vintern tidigt i år tro !!!!

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s