På kurs med……

I söndags började vi en bankurs Rallylydnad, Wilma och jag. Det blir 6 söndagar framöver á 2 timmar i Skaraborgs hundarena för Carolina Flyckt. Vi är 5 st som går och vi har tidigare gått några kurser för henne.
Det är mest högerhandling jag behöver hjälp med och att få Wilma att utföra momenten på höger sida. Det gäller att få henne att tänka att höger sida är lika OK som vänster sida. Och det är inte lätt, hon vill gärna gå tillbaka till vänster men det är bara att jobba på. 🙂

Nu har vi kommit in i mörka ruggiga november. Det småregnade lite nu på morgonen och har regnat inatt. Men var uppehåll under hela promenaden med hundarna och solen gjorde någgra försök att ta sig fram genom molnen, en flik av blå himmel syntes ibland. Nu verkar det som det klarnar upp och temperaturen har sjunkit några grader så det kanske blir minusgrader till natten.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s