Ruskväder !!!

image

Inget vidare väder att ta en promenad i men det är bara att ta på regnrocken och regntäcken på hundarna och ge sig ut. Ena stunden så titta solen fram och i nästa så regnade det. Det blev i alla fall en promenad på en 1 timme, lite blöta hundar blev det ju men täckena skyddar en del.

Nu är all snön borta och det mörkt och trist ute men snart så kan man sätta upp adventsljusstakarna i fönstren och då blir det lite ljusare 😊  och så rullar det på….och oj, plötsligt är det jul…..vart tiden vägen…..

Hej hopp 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s