Fjärde söndagen i advent !!

th

Nu går det undan, på lördag är det julafton men jag tar det lugnt, ingen ide att stressa. Vaför ska man det, jul blir det ändå.

Här hemma tar vi det lugnt, har jobbat lite knasigt så man är lite seg men nu är jag ledig till onsdag. Sen så jobbar jag 2 nätter, ledig 2 nätter, jobbar 1 natt, ledig 2 nätter, jobbar 2 nätter och sedan ledig 7 nätter. Verkar det det lite knasigt, det beror på att vi har gjort ett storhelgsschema över jul för att ett gäng ska slippa sova hela julafton så därför blir det så.

Wilma är i höglöp men det är snart överstökat. Hon går och vänder rumpan till Elsa men hon är inte det minsta intresserad efter kastreringen, bara luktar och tvättar lite. Förrut så så blev hon påverkad av det och det skulle ridas på Wilma.

Annars så händer det inte så mycket här, det går sin gilla gång, vi går ut på promenader, tränar lite inne på lite från rallylydnaden, snurrar på höger och vänster sida, backa på både höger och vänster sida, högerhandlingen är lite knivig men det börjar blir bättre men kan bli bättre. 🙂

Så här vill man att det ska se ut men med lite  vinterbilder från några år sedan så kanske man kan få lite julfeeling 🙂

Hej hopp 🙂thV6F010CH

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s