Nyårsafton 2016 !

Bildresultat för gott nytt år 2017

Den sista dagen på detta året bjöd på ett trist disigt väder med duggregn och blåsigt. Det fick bli en promenad ändå, reflexvästar på Elsa och Wilma och varseljacka på mig för det mörknar fort. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder 🙂 Ja det får man ta med en nypa salt, jag går inte ut i spöregn/storm och åska, där går gränsen 🙂

Smällare och raketer hoppas vi slippa denna kväll, vi kryper i upp i soffan för att titta på film med hög volym på för Wilmas skull.Det brukar inte skjutas så mycket här ute på landet men ibland hörs det ändå med vinden.

Det har varit ömsom vin och ömsom vatten detta året. En titel för Wilma i Rallylydnad fortsättningsklass var givetvis det bästa och två klassvinster och som var vårt stora mål.

Elsa som blev dålig efter sin livmodersoperation i våras med re-operation som följd men till vår stora glädje piggade på sig igen och är fullt frisk nu förutom ålderskrämpor. Är hungrig jämt talar hon om och hänger med vår promenader än så länge.

Det kommer bli ett spännade år, med start i avancerad klass framåt vår/sommar och med målet att ta titel i avancerad klass Rallylydnad och så planerar vi för valp som kommer att flytta till oss i slutet av januari, mer om detta kommer längre fram 🙂

005
Två vinterbild från 2012

Liz Nilssons foto.

 

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s