På årets första dag….

dsc_0074

Igår söndag var det sol äntligen… så härligt, man blir så mycket gladare. Det fortfarande milt med någon plusgrad med gröna gräsmattor. Så det blev en skön skogspromenad med hundarna på 1½ timme. Och framåt kvällen så kröp kvicksilvret ner under nollan och den visade 4 minusgrader.
Snön lyser fortfarande med sin frånvaro. Men det skvallras om snö i veckan …så vi får se om det stämmer.

Nyårsafton förflöt mycket lugnt, vi tittade på tv:n och åt gott med lite vin och hundarna sov i soffan bredvid oss. Inga smällare här ute på landet vad jag hörde, hade tänkt invänta tolvslaget men tyvärr så somnade jag  och vaknade 20 min senare. Inte hela världen det kommer fler nyårsaftnar. Med tanke på Wilma så var det ganska bra att vi sov då 🙂

Hej hopp 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s