Grönt och grannt i skogen !

Då var det mildväder ute så det fick bli en tur till skogen, hundarna blir inte så smutsiga utan mest blöta. Det var mulet och disigt men ibland verkade det som om solen ville komma fram men icke.

När jag kom hem så hämtade jag blod och klöv och gick tillbaka upp till vår lilla skog och lade ett nytt blodspår som jag ska gå med Wilma i morgon. Jag hörde på håll att Wilma hade sett mig gå däruppe i skogskanten för jag kunde höra hennes gälla skall som talade om varför fick jag inte vara med. Och när jag gick hemåt igen så kunde jag se henne sitta på stolen vid köksfönstret för kika, hon hade suttit där hela tiden och spanat på mig.

Hej hopp 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s