Ett jädrans busväder !!

Fy attans vilket busväder det är ute idag. Det är snöblandat regn och det blåser rejält ute. Inget roligt att gå ut och promenera i så det fick bli en liten kort runda. Trots täcken på hundarna så blev de lite blöta. Det snöade och blåste så det var inget roligt att gå ute. Snön lägger sig inte som tur är utan är bara som blöt sörja som ligger på gräsmattan.

image

Wilma och jag gick vårt lilla blodspår igår som jag hade lagt på måndagen. Det var tydligen lite svårt att hitta spåret i början. Det blåste en del när vi gick spåret men sedan så gick det bättre. Vid en vinkel som gick över ett dike hade jag inte blodat och det var lite klurigt innan hon hitta det men till slut så.

Nu går vi i väntans tider och jag planerar så smått vad som ska fixas innan. En ny bädd till den lilla, lite nya leksaker och hundmat. Och om allt är OK på vet.besiktningen nästa vecka så hämtar vi hem den lilla från Kristaras kennel i Torsby den 22 jan 🙂

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s