Det kändes som vår i luften….

img_0762
när vi tog vår promenad upp till skogen idag och det var nästan 9 grader varmt ute. Men Vädret är alldeles ur led. Det ska vara snö och minusgrader i januari månad och inte början till vår det är alldeles för tidigt, det är faktiskt fortfarande vinter. Men det bästa är ändå att det att ljuset har återvänt, det är inte kolsvart kl halv fem på eftermiddagen.

Innan vi gick ut så trimmade jag Elsa och Wilma tassar, för det var välbehövligt och snart är det dags för trimning av öron och hals igen, tyckte inte det var så länge sedan jag gjorde det. Elsa päls har fått en annan kvalité nu efter kastreringen, tjockare och mer, växer som ogräs. Och sedan så har hon blivit håröm, protesterar väldigt när man ska kamma henne så jag ska klippa ner henne på sidorna och under magen, klippa ner fanorna på benen för underlätta både för henne och mig.

Nu börjar det att dra ihop sig, nu på söndag hämtar vi hem lilla Kristaras Joyful Jolene. Jag handlat lite nya leksaker, en hundbädd, en sele som hon kan växa i och ett litet täcke som är stickat som hon kan ha nu när vi är ute och så hundmat. Och en metallbur, ihopfällbar som jag ska ha i baksätet tillsvidare. Vi ska ta bort mellanväggen i bilburen senare så kan alla tre sitta kan sitta där. Det ska bli väldigt spännande att se hur Wilma och Elsa reagerar och våra katter. Elsa blir nog inga problem, hon är så snäll och tålmodig men Wilma kommer nog bli lite sur tror jag. Hon är lite bitchig och så hon lite av husets polis när katterna bråkar. Jag hoppas att det blir bra, att de fungerar ihop, men man vet aldrig…..

Och sen så får jag ju ändra på rubriken på vår blogg…😊

Hej hopp 😀

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s