Nu har hon kommit !!

Kristaras Joyful Jolene ”JoJo”

Det är full rulle, torka kiss och lite bajs i mellanåt. Det gäller ha full koll och det är inte alltid man hinner. Elsa och Wilma är inte riktigt bekväma ännu över vad jag har släpat hem. Elsa går helst undan, Wilma har sagt ifrån om hon kommer för nära eller blir trängd på något sätt och det har den lilla accepterat. Hon går inte fram så längre utan håller sig på lite avstånd. Men ibland möts de och det går bra. Det kommer att ta tid och det får det göra.
Natten gick OK, sov hela tiden, ja vi lade oss vi halv 11 så vid halv 4 behövde jag gå på toa så då gick jag ut henne för hon skulle få kissa. Sen ville Moses, katten gå ut vid halv 6 så då var det dags igen att gå ut, lika bra det. Sen gav jag upp vid kl 7 med sömnen för mig och gick upp. Wilma kom upp i sängen direkt när vi lade oss men vid mina fötter och Elsa låg i bädden på golvet några timmar sen kom hon upp och Moses var med i sängen. Så nu får vi hur denna natten avlöper 🙂 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s