Disigt och grått !

Vädret är inget vidare ute, det är disigt och grått, lite råkallt tycker jag att det är. Skönt att vara inne och mysa med vovvarna 🙂 Elsa och Wilma har lite, lite så smått accepterat den lilla men de håller koll och hon får inte komma för nära ännu. De kan ligga i soffan med mig och igår så sov Jojjo nära Wilma och hade hakan på hennes höft. Även Elsa tillät henne ligga nära sig när vi låg i soffan igår och idag.
Det går framåt med lilla Jojjo, en riktig liten knähund är hund. vill helst ligga i knät och gosa sig till sömns. Vill gärna vara nära och håller ögonen på mig hela tiden för att se var jag tar vägen. Sätter jag mig på golvet så kommer hon direkt och lägger sig i knät. Hon är en riktig liten piraya, har så vassa tänder så det bra att ha en liten tuggpinne tillhands.

Natten gick bra, hon sov hela tiden. Hon sover hos mig uppe vid kudden men hon är lite rörlig i emellåt och förflyttar sig lite sängen, så man är lite rädd att hon ska ramla ner. Vi var ute vid halv 5 och kissade och sen gick vi upp halv sju, hon började bli lite för aktiv så jag tänkte att det är bäst att vi går upp innan det händer en olycka i sängen.
Idag är det lite lugnare, hon kopplar av mer, sover en del och så sen är det full fart igen. Äter jättebra ännu, sitter och väntar på maten när jag börjar att plocka fram den. Det är blötlagt foder så det är ju inte konstigt om hon kissar mycket.

Vi har gått runt lite i trädgården idag så hon får bekanta sig med den, jättekul att springa runt lite. Och sedan så är det lite andra ljud också, det är bilar och traktorer som kör förbi på vägen. Elsa och Wilma håller sig undan lite, inte för nära. Wilma sa till henne när hon lite för nära och då gick hon undan direkt, så hon lyssnar.
Och gammelkatten är ju jättekul att tugga på, speciellt öronen. Katten säger ju ingenting, går inte undan så hon får skylla sig själv. Men Moses däremot säger till lite lätt om hon är för pågåig, och sen är han ju mycket större än henne.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s