Fullt ös, medvetslös….

En vecka har gått sedan vi hämtade hem lilla Jojjo som nu är 10 veckor gammal och hon börjar bli lite hemmastadd. Och det fullt ös, är igång en stund och så sover vi lite. Det blir lite pölar lite här och där och bajs ibland när man inte sett signalen att det är dags att gå ut, för det går väldigt fort.
Hon har fullt upp med katterna när det kommer ner från övervåningen, de ligger i vår säng på dagarna och där får de vara ifred. Både Moses och Kissen är snälla, för snälla kanske men ibland så gör det ont när vassa valptänder tuggar i öron och svans och fräser de till och de börjar jabba med tassen.
Hon är överallt och spanar om hon hittar något nytt. Det finns massor av leksaker som hon går och bär på, skor som hon bär iväg till bädden, smakar på allt som  handtag på lådor, mattor, trösklar och ute är det löv, gräs och gamla äpplen.
Elsa, gammeltanten, som också är för snäll, leker kanske lite mer lätt med Jojjo, munhugger lite och Jojo hänger i hennes  öron, men ibland gör lite inte ont och då säger Elsa till. Men hon säger inte riktigt ifrån som Wilma gör. Så ibland får jag gå i mellan så Elsa för vara ifred en stund. Men ibland så händer det …..Jojjo kryper intill Elsa i bädden eller i soffa.

Wilma har sagt ifrån flera gånger och Jojjo har respekterar det, att hon inte får komma för nära hastigt, men ibland glömmer både Wilma och Jojjo av sig och det kan nosa eller gå bredvid varandra utan att något händer. Det går bättre och bättre med Wilma och Jojjo men det får ta sin lilla tid och till slut så har Wilma accepterat henne.
Man kommer inte ut och går på promenader samma sätt som förut men Wilma får sin promenad/motion när husse kommer hem. Elsa får gå i trädgården men snart kanske jag kan gå själv med Wilma och Elsa på dagen och lämna henne själv en stund när hon sover eller så får hon vara med Elsa en stund. Så både Elsa och Wilma får stå tillbaka ett tag för den lilla.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s