Varit och shoppat med Jojjo !

Lite början till socialträning fick det bli idag när vi åkte till Arken Zoo i Lidköping. Behövde ett nytt stickat täcke till Jojjo som hon kan ha på sig så hon inte fryser när vi är ute. Det lilla fleecetäcket som vi fick utav uppfödaren är lite för kort på ryggen. Så vi tog bilen på förmiddagen och det var folktomt i affären så det passa ypperligt för då blir det inte så stressigt när man ska prova på Jojjo. Hon var jätteduktig men nog var lite läskigt men hon knalla runt lite i kopplet med mig och så kissade hon på golvet därinne men det gjorde inget sa dom, det städar vi upp. Det blev ett rött stickat och två leksaker, en mjukisdjur och ett ben i TPR-gummi.

Hej hopp 🙂

image

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s