Ensamträning !!

Det här att vara ensam en stund kan vara svårt att få till, det gäller att passa på när valpen inte ser att man går, så idag så gjorde jag så att jag förbedde hundarna med halsband/koppel och tog mig kängorna och jacka/mössa och släppte ut hundarna först, satte på radion lite högre och stängde till överallt, satte upp kompostgallret så hon inte kom ut i hallen och så gav Jojjo mat och så smög jag ut. Stängde dörren på baksidan tyst och gick en snabb runda med Elsa och Wilma. Hon var så upptagen av sin mat att hon inte märkte att jag gick.
Rundan tog 25 min och när jag kom tillbaka så tittade jag in genom köksfönstret men såg henne inte, det var tyst så jag gick till ytterdörrens fönster och där såg jag att hon sov i bädden  🙂  Jag gick runt och gick in på baksidan och smög in och tog bort kompostgallret och då vaknade hontill.  Gjorde ingen affär att jag varit ute, släppte in hundarna och så fick hon gå ut och kissa. Sen gjorde jag lite mat till mig och Elsa och Wilma gick och lade sig och Jojjo kröp ner hos Elsa och stensomnade.
Vi får se hur det går nästa gång, då ska jag bara vara utanför på tomten för att se hur hon reagerar.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s