Ingen ro och vila !

image

Här är det fullt ös från morgon till kväll, ja inte riktigt så men snudd på. Ibland är det ganska lugnt, Jojjo ligger just nu hos Elsa och sover. Men annars är det mest Elsa som får den beskärda delen av Jojjo. Det bråkas, nafsas och munhuggs men går lugnt tillväga men ibland så tänder Jojjo till och det blir lite räder inne så då får jag stoppa henne. Med Wilma är hon försiktigare med, för med Wilma busar man inte med ännu. Men idag så var det en liten tendens till det från Wilmas sida.

Idag är det ovanligt lugnt men skenet bedrar efter en stund så är det säkert full rulle igen.
Annars så flyter det på bra men det som är det svåraste, är att se på henne när hon blir kissenödig. Man får ha stenkoll, börjar hon röra på sig så får man gå försikigt efter för att se vad hon hittar på. Ibland går det så himla fort när hon sätter ner rumpan trots att hon nyss varit ute. Jag har begränsat utrymmet inne på dagarna så vi är mest i köket och hallen så jag kan se när hon blir kisse och bajsnödig. Men idag så har det gått ganska bra, hon har bara kissat inne 1 ggr, får se om den siffran håller resten av dagen 🙂 men så har jag ju haft stenkoll på henne 😉
Med Wilma gick det rätt så fort att få rumsren, hade ingen koll alls på henne när hon kissade för dörren stod öppen hela tiden för det var i maj månad och det var varmt ute. Visst hände det någon enstaka gång att det hände en olycka inne när vi inte hann ut men dessa var få.

Jag ska vara ledig tre veckor till och det är jätteskönt att gå hemma och skrota men samtidigt ett himla sjå med passa Jojjo men det väldigt roligt.
Det går mot ljusare tider och det märks faktiskt redan på kvällarna när det varit en fin dag med sol. Härligt ….det börjar gå mot vår !!!

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s