Våren tog en paus !

Snö, snö i massor fick vi i söndags, helt onödigt tycker jag.Hela söndagen så snöade och blåste så det blev ingen promenad alls. Hundarna fick härja runt i snön istället, de tycker snö är kul och särskilt Jojjo, hon far runt i snön som hon inte gjort annat.
Våren, ja den tog en paus och jag hoppas att den tar en kort paus bara för nu vill jag ha vår och fågelkvitter.

Bilderna talar för sig själv, Jojjo gillar att busa i snön med tanterna och sursyster Wilma har mjuknat betydligt, nu kan de leka ihop och Jojjo kan greja lite med Wilma till hon säger till att nu räcker det. De har har varit själva en stund medan jag åker till affären för att handla och Jojjo är själv när jag går ut på promenad med Elsa och Wilma.

Jojjo är inte rumsren ännu men säger till bra att hon vill gå ut men ibland missar jag det och då blir det en skvätt på golvet. Nu får hon mat 3ggr/dag och äter med stor aptit. Det är mycket bus och spring i henne och det ska bli väldigt roligt att börja jobba med henne då hon är lyhörd och lättlärd. Hon är väldigt nyfiken på vad som finns på bänkar och matbord så man får lägga smörgåsen långt in för annars tar hon den. Härom morgonen fick hon tag i min smörgås men hann ta henne med kraftigt nej och tag om nosen, hon var som en piraya, bara sög tag och högg smörgåsen. Men nu har jag ökat matransonen förmodligen var inte nöjd men mängen mat hon fick så nu är det bättre.
Hon är jääättemysig och go, vill numera ligga nära en tills det blir för varmt då glider hon ner som en säl på golvet tills det blir för kallt då kommer hon upp igen.

image
Wilma och Jojjo ❤

Nu är det slut på semestern, och jag har börjat jobba, började med en enkelnatt. Kändes helt OK att börja jobba och denna veckan blir det 2 nätter så då får hundarna vara själva ca 2,5 tim tills jag kommer hem. Att ligga och sova på dagen blir en utmaning och att få henne att ligga still. Jag får gå upp vid lunchtid och gå ut lite med henne tillsammans med Elsa och Wilma så de får busa och röra på sig lite och sedan ge henne mat sedan och gå och lägga sig igen. Det gick bra med både med Elsa och Wilma så jag hoppas att det går lika bra med Jojjo.

Jag har lagt rallyträningen med Wilma på is lite men snart måste vi komma igång men vädret ute har inte varit det bästa precis. Hade tänkt att lägga en liten bana ute när vädret var fint men så kom den här snön och då försvann lusten. Vi brukar annars åka till en inomhushall i Vårgårda men det är svårt att få tider som passar alla.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s