Långpromenad !

Uppe med tuppen och klockan visade att den var strax före sju. Vaknar tidigt det har jag gjort nu ett tag men nu så märks verkligen det att är ljusare på morgonen och det gör att jag har lite svårt att sova vidare. Hundarna är lugna, ingen som har bråttom ur sängen, åtta par ögon, 3 hundar och en katt, ligger och tittar på mig och väntar på att jag ska sätta mig upp och först då går de ur sängen. Det är i och för sig ganska skönt att komma upp tidigt för jag tycker att dagarna går så hilma fort numera.
Idag var det -9 grader kallt på morgonen. Efter diverse morgonbestyr så gick jag ut så hundarna fick härja lite i snön. Mycket bus, Jojjo älskar att vara i snön och hon och Wilma busar mer och mer med varandra. Sen så fick Jojjo gå en liten koppelpromenad på vägen för att bekanta sig med lite med den miljön, biltrafik och lite andra spännande lukter. Wilma fick följa med som sällskap och vi gick en pytteliten sväng för längre fram i vår kommer det bli så att jag går en sväng vägen bara för att rasta hundarna på morgonen efter mitt nattjobb. Är det dåligt väder får det bli rastning i trädgården.

Efter det så fick det bli en långpromenad på 5,8 km med Elsa och Wilma, Jojjo får vara ensam hemma och det fixar hon jättefint, väldigt bra ensamträning och det känns jätteskönt att jag kan gå ut på promenad med Elsa och Wilma utan att känna en press att jag måste skynda mig hem för att det sitter en valp och gråter. Nu gör hon inte det utan hon är tyst och hon brukar oftast sova när vi kommer tillbaka.
Det blåste attans kallt om benen trots att jag hade långkalsonger under så man blev lite stel så det var väldigt skönt att komma in i värmen sedan.

Fint är det men onödigt med snö nu, enda positiva att de blir inte smutsiga.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s