Träning och miljöträning !

I fredags fick Jojjo följ med till Vårgårda hundarena och träna tillsammans med Wilma. Vår rallylydnadsgrupp hade bokat en timme på eftermiddagen och vi var 5 st som tränade. Jag hade med mig buren så hon kunde sitta i den medan jag tränade Wilma. Det gick jättebra att sitta i buren och titta, lite gnäll var det men tystnade och sedan var hon tyst. Hon fick träna lite hon oxå, lite koppelträning, sitt och ligg. Det är ju ny miljö, hon fick träffa andra hundar, nya människor och sedan så ekar det en del i hallen när hundarna skäller, hon var lite tittig i början men det gick över sedan. Klarade det bra tycker jag.
Wilma tyckte det var jättekul att få träna och komma ut med matte och få träffa de andra hundarna igen. Vi tränade på olika byten och gick en uppbyggd bana 3 ggr.
Jättekul att komma igång och träna igen, bara nu vädret håller i sig så man lägga en bana i trädgården. Vi har inga inplanerade tävlingar framöver utan vi kommer mest att träna, det blir kanske framåt sommaren som vi startar i avancerad klass.
Elsa fick vara hemma med husse den stunden vi var borta, det är lugnast för henne. Det är bättre att ta med henne när vi tränar ute och hon kan sitta i bilen och titta på. Hon mår bra kanske lite tröttare, sover mycket, hör lite sämre men annars så hänger hon med på promenaderna ännu.

Snön som kom förra söndagen är nu snart borta. Det ligger bara lite drivor kvar på baksida av huset och nu så kan det väl äntligen få bli vår. Igår så fick man verkligen vårkänning med sol och temperatuer uppåt en 13 grader och man kände att solen värmde gott.

55971A99-B87D-47FF-B1E9-9142809826A8

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s