Håll i hatten 💨💨🌤

Idag får man verkligen hålla i hatten, kepsen eller mössa, ja vad nu har på sig på huvudet för det blåser halv storm ute. Åh denna eländiga blåst vad jag är trött på det och sedan så är det svinkallt ute, nordlig vind dessutom. Bläää !! Den här våren kommer att gå omärkt förbi och vips så är det sommar direkt. 

Två nattpass kvar sedan väntar 1 veckas ledighet, ska bli skönt. 😊

Jag tog hundarna på en liten promenad upp till skogen och Jojjo for som vanligt som en furie mellan träd och buskar, bara nu inte hon gör sig illa som hon springer. För det här är en liten dam som har mycket energi och spring i benen 😆

Efter en stund fick jag se att hon hade fått något rött på frambenet, blod. Började titta under tassarna och på ena framtassen på trampdynan så var det litet skärsår, inget djupt sår tack och lov men det blödde inte så mycket men behövde rengöras för det var lite grus i såret. Förmodligen hade hon skurit sig på något i skogen. Hemma sedan så rengjorde jag såret så gott jag kunde inte. Hon verkar inte ha ont och hon haltar inte. Det är inte lätt att få ett sår att läka på trampdynan men det sitter så att hon inte belastar det så mycket så jag hoppas det läker ihop. 

Hej hopp 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s