HĂ„ll i hatten đŸ’šđŸ’šđŸŒ€

Idag fĂ„r man verkligen hĂ„lla i hatten, kepsen eller mössa, ja vad nu har pĂ„ sig pĂ„ huvudet för det blĂ„ser halv storm ute. Åh denna elĂ€ndiga blĂ„st vad jag Ă€r trött pĂ„ det och sedan sĂ„ Ă€r det svinkallt ute, nordlig vind dessutom. BlÀÀÀ !! Den hĂ€r vĂ„ren kommer att gĂ„ omĂ€rkt förbi och vips sĂ„ Ă€r det sommar direkt. 

TvĂ„ nattpass kvar sedan vĂ€ntar 1 veckas ledighet, ska bli skönt. 😊

Jag tog hundarna pĂ„ en liten promenad upp till skogen och Jojjo for som vanligt som en furie mellan trĂ€d och buskar, bara nu inte hon gör sig illa som hon springer. För det hĂ€r Ă€r en liten dam som har mycket energi och spring i benen 😆

Efter en stund fick jag se att hon hade fĂ„tt nĂ„got rött pĂ„ frambenet, blod. Började titta under tassarna och pĂ„ ena framtassen pĂ„ trampdynan sĂ„ var det litet skĂ€rsĂ„r, inget djupt sĂ„r tack och lov men det blödde inte sĂ„ mycket men behövde rengöras för det var lite grus i sĂ„ret. Förmodligen hade hon skurit sig pĂ„ nĂ„got i skogen. Hemma sedan sĂ„ rengjorde jag sĂ„ret sĂ„ gott jag kunde inte. Hon verkar inte ha ont och hon haltar inte. Det Ă€r inte lĂ€tt att fĂ„ ett sĂ„r att lĂ€ka pĂ„ trampdynan men det sitter sĂ„ att hon inte belastar det sĂ„ mycket sĂ„ jag hoppas det lĂ€ker ihop. 

Hej hopp 😀

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som Àlskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s