Dunder och brak !!

Typiskt när man hade lagt spår både till Wilma och Jojjo så brakade åskan i gång med spöregn och hagel. Hann precis lägga färdigt Wilmas spår när det började åska och det var väldigt svart i kanten så efter en stund så började det åska när jag satt vid köksbordet och åt lunch. Det bara öste ner och åskade rejält ett tag och Wilma blev orolig och började krafsa på mig och ville ha lite stöd och tröst, hon gillar inte åskan. Så jäkla typiskt nu när man lagt spår till Jojjo så brakar det lös med åska men jag får vänta och i värsta fall så får det ligga längre. Men det börja ljusna så i kanten och det verka hålla upp så det så vi gav oss i väg till en skogen. Spåret var 499 m långt och hade legat 3 tim 46 min. Precis när vi kom fram så började det regna igen men det var bara att fortsätta. Lite snurrande i början var det men sen kom hon igång. Det var snitslat lite för att lite koll vart spåret gick och hur hon gick. Så började åskan gå och det mullrade en del och hon stannade och upp och backade lite men jag manade på henne och hon tog sig an spåret igen. Hon gick på 13 min och 492 m, terrängen var helt ny för henne och det var ganska risigt och mycket blåbärsris, kanske var det lite för svårt men hon gav inte upp. Klöven hittade hon ju och den är så kul att bära.

I lördags så var vi och besökte Brännebacka gård strax utanför Grästorp, Svenska LöwchenCirkeln hade inofficiell utställning där. Det var nyttig träning för Jojjo med möte med andra hundar och folk. Det var väldigt varmt och den ena ringen var inomhus så vi  var för det mesta där och tittade. Det var trångt och hundar väldigt nära men det var inga problem alls, tog det väldigt coolt. När vi satt och vänta på att Annie skulle in med sin västgötaspets Rosie i ringen så somande hon på golvet. Jag tyckte hon fixa detta jättebra 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s