Lite av varje !!

Nu går det fort, jag hinner inte med, juni bara rasar iväg, och det är bara drygt 2 veckor kvar till midsommar. Vädret, ja vad ska man säga om det. Igår så regnade på eftermiddagen men idag så har det varit helt Ok förutom att det har blåst väldigt, 💨💨 nästan halv storm

Wilma och jag gick viltspår 🐾🐾 i torsdag förra veckan som jag hade lagt på dagen innan. Liggtid blev 29 tim och spåret var 657 m men hon gick 905 m på 28 min. Helt klart svårare var det och med viltkänning på ett ställe så där fick jag stoppa henne och en del ringningar men annars så gick hon bra. 🙂  🙂


Vi tränar som sagt till ”Springernatta” som äger rum den 1-2 juli på Hunneberg och även om det nu inte skulle bli något pris för spåret så är det bara kul att vara med och det var några år sedan jag gick med Wilma.

Jojjo är nu 6 mån och jag har börjat att träna henne lite med momenten som är i Startklass:
Följsamhet
Inkallning
Sitt under marsch
Apportering
Fjärrdirigering
Hopp över hinder  – har inget hinder ännu så det får bli senare.
Och belöningen är en viss grön 🎾 boll som hon fullkomligt älskar, hon gör vad som helst för den 🙂 och den får hon bara ha vid träning nu. Så följsamheten går bra då hon tittar på mig och väntar på bollen…..när kommer den.
Och målet är att så småningom till hösten starta i Startklass. Men först blir det anlagsprov och apporteringskurs i augusti.

Det blir automatiskt att jag tränar mest med Wilma och Jojjo nu så Elsa blir kommer lite avsides så att säga men jag brukar ta en liten runda med i rallylydnad eller som för ett tag sedan fick hon gå ett spår som Jojjo hade gått innan, så än hänger gammeltanten med :)❤️

img_0039
Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s