Vi flaggar 🇸🇪 för Sveriges nationaldag !

Idag den 6 juni svajar alla svenska flaggor i vinden. Det fint väder med sol men ganska blåsigt men ändå rätt skönt i vinden. Promenad i det fina vädret men lite blåsigt. Lite bilder från promenaden, visst är Sverige fantastiskt 🇸🇪

Elsa fick vara hemma då det var lite varmt och gassande sol. Vid Malma badsjö så fick Wilma och Jojjo svalka sig lite. Wilma går i ordentligt och doppar magen men Jojjo är lite mer harig men sedan fick hon värsta rycket och raceade genom vattnet.

Hej hopp 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s