Hej Augusti !!

Vi börjar med att testa ett nytt tema, denna gång blev det EDDA.

Det har varit lite dåligt med uppdatering av bloggen på senaste tiden, det är så mycket annat som kommer i vägen så det blir dåligt med skrivandet. Egentligen så är det bara att sätta sig ner och skriva men så blir det att man tittar på så mycket annat när man har datorn igång.
Men i alla fall så har man lagt 2 sommarmånader bakom sig och en semester. Nu har det gått en bit in i augusti och det är nästan höst ute tycker jag. Dagarna bara går och det är fullt upp när man har tre hundar. Det mest Jojjo som kräver en del men både Elsa och Wilma vill också ha sitt och lite aktivering . Jag brukar lägga något spår till Wilma när jag ändå lägger till Jojjo och ibland sätter jag upp en avancerad bana i trädgården och kör lite träning.
Wilma är ju trots allt 8½ år och åldern börjar nog kanske ta ut sin rätt, hon ganska pigg ändå men just nu så känns hon lite seg, ..skendräktig ???…och Elsa drar sig mot 12 år, blir det i sept. Så att åka på tävling för att gå avancerad klass med Wilma är inte aktuellt för tillfället, kanske senare i höst.
Så det blir Jojjo som är i fokus just nu, en jaktapporteringskurs blir det nu till helgen, 2 dagars med DinHundskola, Uddevalla och den 28 aug börjar vi en unghundskurs i Alingsås, Hundplayset Fix, (det kommer att bli mycket fokus på övningar för att lära hunden att gå från aktivitet till passivitet), och det behöver verkligen för Jojjo, för hon kan bli mycket speedad och ”pratig” och har svårt att vara still när det behövs.
En debut i utställningsringen blir det också, vi är anmälda till Gustavsberg SSRK, juniorklass, Uddevalla den 27 aug. Det ska bli spännande 🙂

Hej hopp 🙂

 

 

 

 

 

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s