Oplanerat bad !

Det kändes som höst ute idag med småregn i luften och lite kyligt i vinden, brr. Alla tre var med i dag på promenaden, man får vänta in Elsa ibland men annars så hänger hon med bra, nästa vecka fyller gammeltant 12 år.

Det var mycket spring i benen på JoJo idag. Det var järnet på vissa ställen på grusvägen där de kan gå okopplade. Dövörat slog plötsligt till och JoJo sprang fram till ett vattenhål som inte var vatten utan en stor dypöl numera efter sommarens torka…. Gaaah !!
Hon stoppade inte förrän det var försent. Det blev en lerinpackning av underrede deluxe. Jaja, hon får springa med detta ett tag, det försvinner väl när hon springer i det våta gräset. Jag fick koppla henne ibland så hon inte sprang ner till nästa vattenhål. På tillbakavägen sprang hon in i en hage, där slog dövörat till igen, där fanns ett hål med vatten, ja det var vatten kvar så denna gång blev hon lite renare. Men det fick bli en dusch av underredet när vi kom hem så hon inte skulle lukta dy. Den gröna bollen fick vara med som stöd i duschen 🙂

Ikväll är det 2:a tillfället på unghundskursen som vi går. Vi fick i läxa att träna på omvänt lockade, för att sitta eller ligga kvar.
Det är så tråkigt att hon fortfarande är så åksjuk, hon saliverar så mycket att hon är alldeles dyblöt på halsen och neråt, tycker så synd om henne men det är bara att låtsas som det regnar……och slänga ut hundmaten som hon kräks upp  ut till småfåglarna….Hoppas innerligt att det går över snart.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s