Hipp hipp hurra !!!

img_0253

Idag fyller mattes pälskling och gammeltant Elsa 12 år. Det firas med gott att äta till kvällen. Hon är rätt så pigg ändå, kanske lite sämre syn och hörsel, sover mycket djupt ibland helt ovetandes om vad som händer runt omkring henne. Det blir promenader efter ork och väder men oftast så blir det så hänger hon med på en runda på 5 km, kanske inte varje dag. Ibland går vi en skogsrunda och det gillar hon mest. Som igår gick vi upp till skogen och där så var ju grannens katt givetvis och den fick hon syn på och den jagades upp i ett träd. Sen så fick hon nog upp ett spår och det bar iväg och kom efter några minuter flåsandes. Så då var hennes motionsrunda avklarad så vi vände hemåt och hon fick vänta hemma medans jag tog Wilma och JoJo med på en längre runda.
Sen var det Elsas tur igår att bli trimmad så öron och tassar fixades, hon tycker inte detta är kul och har svårt att sitta still, denna gången trimmade jag inte ner henne helt utan bara tog effileringssaxen på benen och fixade till så det såg jämt och snyggt ut. Hon är inte vacker i pälsen efter kastrationen men med att kamma med en Coat King ibland blir det bättre.

En tårta med lite extra gott i och levande ljus är en tradition som jag gjort varje år på hundarnas födelsedag och så kommer det bli även för JoJo när hon blir 1 år.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s