Lång väntan…!

Det blev en lång väntan innan vi äntligen kom in i ringen på RACC inoff.utställning (Ras och Avelsföreningen för Cane corso)utanför Ljung, Sämsholms ridhus igår.

En väntan på nästan 3½ timme innan det var vår tur. Grupp 8 var lagd sist och 4 st Am.cocker spaniel var före oss innan. JoJo var den enda Springer spanieln. Hon blev BIR, fick HP, BIR junior och en jättefin kritik. Domare var Maria Weinehall och i gruppfinalen blev hon BIG 2, vann gjorde en Am.cockerspaniel.
I Junior BIS blev hon oplacerad men kul att hon fick vara med och det blev en jättebra träning för henne att få ställa upp sig många gånger och springa runt i ringen. Väldigt bra social träning med mycket hundar och hon ville gärna fram och hälsa när vi gick runt, annars så satt hon still vid min sida eller så satt hon i knät på mig. Inget gnäll eller så men mot slutet så var hon lite uttråkad och ville att det skulle hända något.

Nu är inget planerat på ett tag så nu ska vi bara ha kul och träna lite. I morgon börjar älgjakten så inga skogspromenader blir det och det blir även svårt att gå vägarna runt oss, vi ligger mitt i jaktområdet. Så vi får väl åka in till Nossebro och gå där på promenad.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s