En liten roadtripp !

Idag tog jag bilen och stoppade in JoJo därbak och åkte upp till Frändefors och hälsade på Annika Hammar. Hon har springer spaniel själv, har en liten kennel som heter Ripplings och syr lite regntäcken, sidentäcken som hon säljer. Och jag tänkte köpa ett sidentäcke utav henne som JoJo ska när vi åker på utställning men ville pröva för att se hur de satt på JoJo för att slippa hålla på att skicka fram och tillbaka via posten om det inte skulle passa. Hon är lite smal ännu och lite lång i ryggen men de vi provade satt jättebra. Hon blev så tjusig så

Så det blev ett rosa sidentäcke med en rosa spanielmössa till för öronen för att de inte ska bli våta nertill. Hon var väl inte så överförtjust att mannekänga i detta. Om man vill så kan man brodera på täcket hennes namn 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s