Bad/duschtime !!

Vi har fått snö, äntligen så lagom till andra söndagen i advent. Det blev med en gång julmysigt. På onsdag är det lucia och nu går med en väldigt fart fram till jul.

advent2-2
Wilma var först ut att bada/duscha i eftermiddags, hon har fällt ur all sin päls och hon luktade verkligen skitig hund så det var dags för en dusch. Det var lätt att schamponera henne då hon knappt har någon päls kvar och lätt var det att torka henne sedan med hårblåsen.

Det var väl inte så jättepopulärt precis med denna behandling, såg mycket lidande ut men är nog ganska nöjd efteråt tror jag.
Och JoJo-bus skulle hela tiden envisas med att hålla på med sin gröna boll medan jag höll på med Wilma i duschen 😀

Jag trimmade JoJo och Wilma i torsdags, får ju börja i tid med JoJo inför utställningarna, som tur är har hon inte så mycket päls ännu men det blev allt en del ändå. Öronen är fixade likaså halsen sen är det bara tassarna kvar. Sen blir det lite finklippning och bad närmare utställningen. Wilma fick också sig en rejäl omgång av saxen på fanor, under magen, bakdel och trimmade öron. Så nu är hon jättefin.
Elsa ska också badas och trimmas men det gör jag nog till helgen om jag har fått i ordning min tvättmaskin så jag har några rena handdukar. För att göra en lång historia kort så exploderade en dunkudde i maskinen och den blev obrukbar, mer behöver man inte säga.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s