Sprungit vänstervarv….

Vi har varit på NÄKK inofficiella nyårsutställning Vårgårda i dag. En bra träning inför My Dog på torsdag. Det var 3 anmälda i juniorklass och JoJo blev två med fin kritik. Hon skötte sig bra och har inga problem med miljön verkar det som. Det här med att springa i ringen är det inga problem med, här går det undan. I väntan på att det skulle bli vår tur så lägger hon sig ner och slappnar av och tittar på omgivningen och med lite gos och kel i mellanåt. Det är ju som sagt ganska stökigt och trångt inomhus men jag tyckte att hon skötte sig fint.

 

En promenad till skogen fick det bli med alla tre sedan. JoJo fick springa av sig lite, hej och hå vad det går i skogen. Elsa fick oxå och springa av sig lite, hon fick upp något spår tydligen så än hänger gammeltant med. Det snöade rejält men i skogen var det lugnt och stilla.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s