Som jag längtat…..

Äntligen så kom solen och klar och frisk luft med minusgrader. Efter dagar eller rättare sagt kanske veckor med regn och dis, man blir så trött och bedrövad när det är nästan mörkt hela dagen. Men nu går vi mot ljusare tider, härligt och alla helgerna är över och man är tillbaka i vardagen. Så nytt år och nya mål.

Vi var till Göteborg och ställde en dag på My Dog, den 4 janurari i Juniorklass. Upp tidigt och iväg och som vanligt så trodde man att man var ute i sista minuten, att man skulle kastas in i ringen men tvärtom så blev det lite väntan som JoJo inte tyckte om. Lite pratig och skällig och ville ha uppmärksamhet när det inte hände något men med lite klapp och kel så var hon tyst. Hon skötte sig fint och stod still när domaren kände på henne. Att springa runt och visa upp sig gick också bra men efter ett par varv så var det lite segare. Men Excellent fick hon och blev 5:a i junkk. Domare var Vibeke Paulsen, Norge.

Det blev långpromenad med hundarna tillsammans med sambon över fälten upp till skogen. Lite bitande vind i kinderna men annars så skönt i solen.
Vi har även tränat lite apportering med dummie ute på fältet där Stig sköt med 22″a, en lite skottpuff men ekade upp till skogen. Hon hämtade så fint och levererade till mig i hand. Det börjar ta sig, vi tränar lite då och då och i veckan ska vi åka till hallen i Vårgårda för att träna lite lydnad bl.a.

Nu ska vi ta tag i träning med apportering, viltspår, lydnad, rallylydnad och lite kurser ska vi gå, bl.a rallylydnad nybörjare med JoJo hos Aktiv hund. Wilma ska få träna rallylydnad så vi kan starta på tävling i vår och Elsa gammeltant får göra som hon vill 😉 nästan i alla fall.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s